Parallax Testimonials

Šta drugi kažu o nama:

 • Ne znam koje mi se crveno vino više dojmilo. Sva tri su toliko moćna, gusta, strukturirana i pomalo me podsjećaju na onu drevnu izreku s ovih područja po kojoj se vina “žvaću”! Tvoji merlot, pinot, cabernet mogu zamijeniti i doručak i ručak i večeru! Kako mi je bilo neobično vidjeti onu nakupinu tartarata u boci, ha, ha, ha… Kod ovih komercijalnih vina sam se odvikao od tih pomalo rustikalnih metoda proizvodnje.

  — Željko Garmaz ('vinske priče') —
 • Where is the Secret Mr. Zarić? How can someone be a good painter and make such a good wine, at the same time?

  — Barry Koochin (scenic artist) —
 • Gospodin Zarić je krajnje redak zaljubljenik u uzgoju grozdja I proizvodnji vina, kao i u paralelnom životu koji vodi daleko od svoga vinograda; istinski je umetnik svoga zanata. Poznavajući ga lako je prepoznati njegovu posvećenost, ljubav i energiju pretočenu u vina koja strpljivo čekaju da dalje prenesu njegovu jedinstvenu priču.

  — Marijan Janković (sales director, AB Enzymes) —
 • As soon as I had a first sip, the wine produced a burst of excitement and instant love. I am spellbound. “Podne” is the story of beautiful Pinot Noir that you can’t experience elsewhere. I am enchanted by its fruitiness and compexity. It’s not an ordinary Pinot Noir the one would expect. Believe me, it’s worth discovering.

  — Juraj Sotosek Rihtarec (wine critic) —
 • Pinot Noir iz 2011 godine je razvio prepoznatljivu svilenkastu strukturu, nesvakidasnju svezinu sa tamno-rubin bojom, po cemu se razlikuje od tipicne obojenosti ove sorte. Ukusom koji je prevashodno vocan dominira intenzivan miris kupina uz tanani dodatak mirisa suvih sljiva, visnje, čak vanilije i cimeta. Zavrsnica je duga, intenzivna u mekim taninima i svezeni ukupnih kiselina.

  — Dejan Maslovara (vinoteka Wine & Pleasure) —
 • Bottle of your Cabernet Sauvignon this evening sparked for to my friends and me, a perfect pleasure. Believe me, we know very well how to recognize exceptional wine. I am looking at the first good opportunity to open a second bottle. Good luck and all the best to you all. Greetings from LA. Cheers.

  — Steven Poster- cinematographer —
 • Hvala bogu da Vojvodini ima boljih vina od onih koje je opevao Branko Radičević!

  — Petar Samardžija (vinski kritičar) —
 • Zarićev vinograd, koji kao da je skinut sa slike školskog udžbenika, pored izuzetnog položaja, postavljen je na blagoj dobro osunčanoj padini, daje izuzetno kvalitetne crne sorte grožđa pomalo neoubičajeno za Frušku Goru. Kakvo grožđe takvo i vino. Kod njega je sve izuzetno. Vina su mu jaka, robusna, izrazito voćna nabijena nekom energijom. Da li njegovom ili zarobljenog sunca u boci pitanje je koje je teško odgonetnuti.

  — Nikola Jančić (Glavni urednik časopisa VINO) —
 • Vaš Pinot Noir me podseća na lepo odelo, koje je skrojeno sam za Vas, u nekoj maloj italjinaskoj krojačkoj manufakturi, od najboljih materijala, koji se za novce mogu kupiti!

  — Radivoje Jović (advokat) —
Back to Top